Let adgang til data

Søg i dine referencer - og find de rigtige

Til rådgivere og arkitekter

Let arbejdet for de PQ-ansvarlige

Altid opdaterede referencer

Relevante og aktuelle referencer - lynhurtigt

Det er simpelt at bruge

  1. Når du har fået et login til Referencer.dk, skal du fortælle systemet hvilke data-værdier netop dine referenceprojekter indeholder. Typisk kunne det være værdier som Titel, Beskrivelse, Byggeår, Entreprisesum og Projekttype eller Rådgiverrolle. Systemet understøtter forskellige datatyper (tekster, tal, billeder mv.) og du bestemmer selv hvor mange værdier der skal være. 
  2. Derefter indtaster du dine referenceprojekter – eller lader os hjælpe dig med den opgave.
  3. Færdig! Nu kan du søge i alt hvad du har indtastet, og lynhurtigt finde relevante referenceprojekter, til brug for din næste prækvalifikation eller anden opgave.

Hvis du vil eksportere data til Word eller PDF format skal du uploade en Word-template. Det er ikke specielt svært, og vi hjælper gerne med det. Hvis du har brug for det, kan du få integreret virksomhedens Word-skabeloner i systemet, så data kommer ud på jeres brevpapir og er lige klar til at blive samlet og sendt afsted.

Få adgang til data, fjern flaskehalsene og bliv mere produktiv

Alle i virksomheden kan på én gang få adgang til data, hvilket kan understøtte salgsprocessen og lette arbejdet for den PQ-ansvarlige. Ud over at give flere i virksomheden mulighed for at søge i data, fjernes også den typiske afhængighed af de få personer der kan huske hvilke lignende projekter virksomheden tidligere har været involveret i. Dermed bliver disse ressourcer frigivet til andre og mere relevante opgaver, og prækvalifikationsmateriale kan hurtigere blive klar.

Drop besværlige lister og find data

Mange virksomheder gemmer referenceprojekter i mapper i papirform, som dokumenter på et netværksdrev eller måske i et uoverskueligt excel-ark. Men der findes smartere måder at strukturere data på. Referencer.dk gemmer alle de detaljer du mener er relevante – og lader dig søge i dem via et let og overskueligt website, som alle kan finde ud af at bruge.

Et værktøj til rådgivere og arkitekter

Referencer.dk er et værktøj rettet mod virksomheder der har brug for struktureret håndtering af referenceprojekter. Typisk har bl.a. rådgivende ingeniører og arkitekter brug for at kunne finde referenceprojekter i forbindelse med prækvalifikationer og andre dele af salgsprocessen. Ikke for mange, ikke for få, men lige præcis de rigtige projekter der matcher en potentiel opgave bedst.

Det er nemt at komme igang. Bestil en gratis demo nu.