Gratis i gang

Du kan komme i gang med at bruge Referencer.dk helt gratis!

Pro pakken for 995 kr/md

Du sparer mere tid og omkostningen er hurtigt tjent hjem.

Hjælp til indtastning?

Hvis du ikke selv har tid, kan vi hjælpe med at taste data ind - og det er hurtigt og billigt!

Kom i gang helt gratis

Du kan komme i gang med at bruge Referencer.dk helt gratis. Vi opretter et login til dig, og så kan du gå i gang med at bruge systemet. Du får fuld adgang til alle funktioner i den første måned - derefter har den gratis udgave af Referencer.dk nogle begrænsninger. 

Få endnu mere for kun 995 kr/måned

Hvis du har brug for mere end den gratis udgave, kan du opgradere til enten Professionel eller Enterprise pakken og få glæde af alle funktionerne. Du får bl.a. mulighed for at gemme dine referencer på flere sprog, hvilket er nyttigt hvis I søger prækvalifikationer i flere lande. Desuden kan du oprette logins til flere medarbejdere og give dem forskellige rettigheder, så f.eks. kun nøglepersoner kan redigere i referencer. Adgang til telefonsupport og mulighed for at integrere mod andre af virksomhedens systemer (f.eks. hjemmeside) via et API.

Hjælp til indtastning

Vi er klar over, at det kan være en udfordring at finde tid til at lægge referenceprojekterne ind i systemet. En hurtig og meget fordelagtig løsning er at lade os gøre det for jer. I skal bare levere jeres eksisterende referencer i elektronisk format, så kan vi tilbyde at lægge dem ind i systemet for jer.

- vi gør det billigt!

Hvis I bruger gratisudgaven af Referencer.dk koster det kun 25 kr. pr. reference at få os til at indtaste jeres referencer – med de betalte udgaver får I 50 eller 100 indtastninger inkluderet i de første tre måneders abonnement. Så er I hurtigt i gang, og kan med det samme få fordelene.

Gratismed begrænsninger

0,-

  • 30
  • 1 stk

Professionelspar tid... frigør ressourcer

995,-

  • 100
  • 5 stk
  • 25 stk

Enterprisespar tid... fuld integration

2.495,-

  • Ubegrænset
  • Ubegrænset
  • 50 stk